Vitaliteit is belangrijk voor uw bedrijf!

Iedereen heeft wel eens een moment dat ze zijn uitgeput aan het einde van een drukke werkdag. Echter zijn er ook mensen die hier bijna elke dag last van hebben. Doordat deze mensen elke dag uitgeput zijn, hebben zij weinig tijd om zichzelf verder te ontwikkelen of iets leuks te gaan doen met hun gezin. Maar wat kan men aan hun vitaliteit veranderen om energieker en meer gedreven voor de dag te komen?

Bij mensen die vaak vermoeid zijn, zie je vaak dat hun productiviteit hieronder lijdt en dat hun ziekteverzuim groeiende is. Hierdoor kan het zijn dat klanten ontevreden zijn over het geleverde product of over de verleende service. Er zijn bedrijven (waaronder Carrierepoort) een service genaamd het Vitaliteitsprogramma aanbiedt. Door middel van dit programma probeert Carrierepoort de energie en productiviteit bij uw werknemers weer terug te brengen. Het programma begint met een VitaliteitsAPK. Dit is een uitgebreide scan van de organisatie en deze geeft antwoord op verschillende vragen zoals Wat is de meest dominante cultuur van de werknemers en vinden de werknemers dat ze rechtvaardig worden behandeld door hun managers? Dit wordt gedaan door middel van een online vragenlijst die de werknemers moeten invullen. Aan de hand van de resultaten van deze vragenlijst wordt er voor iedere werknemer een apart en individueel rapport dat speciaal op maat is gemaakt voor de desbetreffende persoon. Het bedrijf en Carrierepoort krijgen echter alleen de belangrijkste informatie op twee niveaus, namelijk op afdelingsniveau en op organisatieniveau.

Uit een onderzoek is gebleken dat bedrijven / organisaties die vitaliteit hebben opgenomen in hun mission statement, beter resultaten boeken. Zo is het verzuim van het personeel wel 10 – 17 procent minder en ook blijkt de financiële gezondheid van het bedrijf vaak met 10 procent beter te zijn. Door middel van dit programma streeft Carrierepoort ernaar om een vernieuwd vertrouwen, een gezonde teamdynamiek, werkplezier en productiviteit te creëren / terug te brengen bij uw werknemers. Dit is gunstig voor op de lange termijn, aangezien uw bedrijf hierdoor haar doelstellingen behaald en er dan sprake is van flexibiliteit, veerkracht en een langdurige inzetbaarheid is bij uw (vitale) werknemers.

Mocht u meer willen weten over het programma of zelfs gebruik willen maken van deze service, bezoek dan de volgende website: www.carrierepoort.nl